Indeling Woonhuis.

Onder architectuur verbouwde vrijstaande woning, waar is gekozen voor behoud van de charme en het karakter, in combinatie met uitstekende lichtinval, fraaie uitzichten en het comfort van moderne installaties en afwerkingen. De entree op de begane grond geeft toegang naar het slaapgedeelte (slaapkamer op begane grond met doucheruimte en-suite en slaapkamer op etage) en naar de leefruimte verdeeld in een ruime woonkeuken met aangrenzende charmante living (totaal ca. 70 m²). Aangrenzend aan de living is een moderne badkamer met ligbad en dubbele wastafel en separate toiletruimte. Op de etage is een ruime salon van ca. 26 m² en een 20 m² grote vide boven de woonkeuken, het raam in de kopgevel geeft een fantastisch uitzicht op het omliggende landschap.

Bekijk plattegrond

Indeling Gastenverblijf.

Studio (ca. 22 m2) met separate ingang en fraaie schouwpartij met houtkachel, pantry met wasmachine en trap naar etage. Moderne doucheruimte met douche, toilet en wastafel. De etage voorziet in een ruime slaapkamer met hoog plafond onder de nok. Beide woonlagen voorzien van authentieke plavuizen vloeren en balkenplafonds.

Bekijk plattegrond

Indeling Atelier.

Heerlijk inspirerend vrijliggend atelier (voormalige schuur) met uitstekende lichtinval onder meer vanuit dakramen in het schuine dak, met onafgewerkte ruige muren en een strakke betonnen vloer. Ook hier is het benodigde gerenoveerd en in goede staat. Aan de buitenzijde zijn een 3-tal bergingen van ca. 5 m² per stuk.

Bekijk plattegrond

BEZICHTIGING

Uitsluitend na afspraak met de makelaar. Vanwege de afstand tot ons kantoor worden de bezichtigingen, onderhandelingen en afhandeling door de Nederlandse eigenaar zelf uitgevoerd.